top of page
Portretten: Pro Gallery

Portretten vereeuwigd

Op huid of op papier

Een portret laten maken, zowel als tatoeage of als tekening voor aan de muur, is altijd spannend. Een klein foutje en het portret lijkt niet op de geliefde die je wilde vereeuwigen. Zoek je een specialist in portretten? Dan ben je hier aan het goede adres!

Al sinds jonge leeftijd is eigenaresse Esmée geïnteresseerd in portretten tekenen. De ziel van een gezicht vereeuwigen is een van de mooiste uitdagingen die er zijn. Ieder portret wordt met uiterste zorgvuldigheid voorbereid samen met jou, waardoor het helemaal naar jouw wensen getatoeëerd zal worden.

Contact
20221123_102818.jpg
Portretten: Over

Portrettekeningen

Vergelijk hier links de tekening en rechts de foto

Een portret als tekening kan ook in alle vormen en maten! Meerdere kleine, of juist een grote tekening. Voor iedere kale muur in huis vinden wij een mooie oplossing.

Het is ook mogelijk van meerdere foto's één groepstekening te maken. Dat is een perfecte oplossing als een familielid niet aanwezig kon zijn bij het fotomoment.

Vraag vrijblijvend naar de opties, niets is onmogelijk!

20210106_203658.jpg
Portretten: Over
Portretten: Over
Zonder titel514_20240325184543.png

Portrettatoeages

Vergelijk hier links de tatoeage en rechts de foto

Een portret als tatoeage kan op verschillende manieren. Denk aan een portret van je opa of oma, omringd met bloemen. Of een portret van je pasgeboren baby, om te onthouden hoe klein ze ooit waren.

Neem contact op voor de mogelijkheden en kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Portretten: Afbeelding
20210321_105738.jpg

Op maat gemaakt

naar jouw wensen

bottom of page